Οι νέες μεγάλες επιτυχίες των μαθητών του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ τόσο στην κατεύθυνση της πολιτικής - ποινικής δικαιοσύνης όσο και στην κατεύθυνση των εισαγγελέων δικαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη τους προσπάθεια.

Το φροντιστήριο ΘΕΜΙΣ παραμένει επί σειρά ετών σταθερά ψηλά σε ποσοστά επιτυχίας χάρη στη σωστή μεθοδολογία, την άριστη συνεργασία διδασκόντων και διδασκόμενων σε περιβάλλον αυστηρά ολιγομελών τμημάτων, την πλήρη κάλυψη της εξεταστέας ύλης τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο από διδάσκοντες με πολυετή εμπειρία, υψηλό γνωστικό επίπεδο και μέγιστη διάθεση προσφοράς προς τους διδασκόμενους.

Συγχαίρουμε θερμά τους επιτυχόντες μαθητές του φροντιστηρίου μας. Το υψηλό επίπεδο γνώσεών τους εγγυάται μία σπουδαία σταδιοδρομία στο δικαστικό σώμα. Είμαστε βέβαιοι γι αυτό. Το ευχόμαστε ολόψυχα.

Τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων εξετάσεων νομικής Θεσσαλονίκης για το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 2020 επιβεβαίωσαν ότι το φροντιστήριο νομικής ΘΕΜΙΣ είναι, με μεγάλη διαφορά, το καλύτερο φροντιστήριο νομικής στην Ελλάδα. Ότι είναι το πρώτο σε ποσοστά επιτυχίας.

Το φροντιστήριο ΘΕΜΙΣ επιβεβαίωσε και πάλι τη φήμη του με νέες ασύλληπτες επιτυχίες.

Στους 45 συνολικά επιτυχόντες οι 31 είναι μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Δείτε εδώ τους 31 επιτυχόντες μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Είναι εντυπωσιακό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ όχι μόνον πέτυχαν με άνεση την εισαγωγή τους στη νομική Θεσσαλονίκης αλλά και κυριάρχησαν στις πρώτες θέσεις των επιτυχόντων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Ο μαθητής του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ Ραμανδάνης Αργύριος κατετάγη πρώτος συγκεντρώνοντας 52 μονάδες

Στους 15 πρώτους επιτυχόντες οι  12 είναι μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Στους 30 πρώτους επιτυχόντες οι 23 είναι μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Οι παραπάνω επιτυχίες, οι οποίες αποτελούν συνέχεια μιας σειράς μεγάλων επιτυχιών του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ, επιβεβαιώνουν ότι η μακρόχρονη και εξειδικευμένη ενασχόλησή του με τις κατατακτήριες εξετάσεις στη νομική συνοδεύεται από άριστα αποτελέσματα.

Και εκ του αποτελέσματος λοιπόν το φροντιστήριο ΘΕΜΙΣ αποτελεί την άριστη επιλογή για τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους.