Τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων εξετάσεων νομικής Θεσσαλονίκης για το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 2020 επιβεβαίωσαν ότι το φροντιστήριο νομικής ΘΕΜΙΣ είναι, με μεγάλη διαφορά, το καλύτερο φροντιστήριο νομικής στην Ελλάδα. Ότι είναι το πρώτο σε ποσοστά επιτυχίας.

Το φροντιστήριο ΘΕΜΙΣ επιβεβαίωσε και πάλι τη φήμη του με νέες ασύλληπτες επιτυχίες.

Στους 45 συνολικά επιτυχόντες οι 31 είναι μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Δείτε εδώ τους 31 επιτυχόντες μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Είναι εντυπωσιακό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ όχι μόνον πέτυχαν με άνεση την εισαγωγή τους στη νομική Θεσσαλονίκης αλλά και κυριάρχησαν στις πρώτες θέσεις των επιτυχόντων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Ο μαθητής του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ Ραμανδάνης Αργύριος κατετάγη πρώτος συγκεντρώνοντας 52 μονάδες

Στους 15 πρώτους επιτυχόντες οι  12 είναι μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Στους 30 πρώτους επιτυχόντες οι 23 είναι μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Οι παραπάνω επιτυχίες, οι οποίες αποτελούν συνέχεια μιας σειράς μεγάλων επιτυχιών του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ, επιβεβαιώνουν ότι η μακρόχρονη και εξειδικευμένη ενασχόλησή του με τις κατατακτήριες εξετάσεις στη νομική συνοδεύεται από άριστα αποτελέσματα.

Και εκ του αποτελέσματος λοιπόν το φροντιστήριο ΘΕΜΙΣ αποτελεί την άριστη επιλογή για τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους.

 

Τα μαθήματα προετοιμασίας θα αρχίσουν τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το φροντιστήριο ΘΕΜΙΣ προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή για τα μαθήματα τα οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Δείτε εδώ τον πίνακα των διδάκτρων.

 

Η έναρξη λειτουργίας του νέου τμήματος θα γίνει τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 14.30 μ.μ. με το πρώτο μάθημα στο Αστικό δίκαιο και την Πολιτική δικονομία. Το οριστικό πρόγραμμα θα προκύψει κατά την παραπάνω ημέρα. 

Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία των υποψηφίων είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των συγκεκριμένων εξετάσεων και παρέχεται σε αυτοτελή τμήματα που συγκροτούνται αποκλειστικά και μόνον από υποψηφίους συμβολαιογράφους. 

Διδάσκονται όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα (Αστικό δίκαιο, Πολιτική δικονομία, Εμπορικό δίκαιο, Ειδικοί νόμοι, Κώδικας συμβολαιογράφων)

 

Την Τετάρτη 6 Μαϊου 2020 και ώρα 17.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο φροντιστήριο ΘΕΜΙΣ η εναρκτήρια συνάντηση ενδιαφερομένων για τις κατατακτήριες εξετάσεις που θα διεξαχθούν το Δεκέμβριο του 2020.

Η συνάντηση θα έχει ενημερωτικό - προγραμματικό χαρακτήρα ενόψει της άμεσης έναρξης λειτουργίας των πρώτων τμημάτων προετοιμασίας.

Οι εγγραφές συνεχίζονται.