Τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων εξετάσεων νομικής Θεσσαλονίκης για το ακαδημαϊκό έτος 2018 - 2019 επιβεβαίωσαν ότι το φροντιστήριο νομικής ΘΕΜΙΣ είναι, με μεγάλη διαφορά, το καλύτερο φροντιστήριο νομικής στην Ελλάδα. Ότι είναι το πρώτο σε ποσοστά επιτυχίας.

Το φροντιστήριο ΘΕΜΙΣ επιβεβαίωσε και πάλι τη φήμη του με νέες ασύλληπτες επιτυχίες.

Στους 45 συνολικά επιτυχόντες οι 31 είναι μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Δείτε εδώ τους 31 επιτυχόντες μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Είναι εντυπωσιακό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ όχι μόνον πέτυχαν με άνεση την εισαγωγή τους στη νομική Θεσσαλονίκης αλλά και κυριάρχησαν στις πρώτες θέσεις των επιτυχόντων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Οι 3 πρώτοι επιτυχόντες είναι μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Στους 10 πρώτους επιτυχόντες οι  7 είναι μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Στους 20 πρώτους επιτυχόντες οι 16 είναι μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Στους 30 πρώτους επιτυχόντες οι 23 είναι μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Οι παραπάνω επιτυχίες, οι οποίες αποτελούν συνέχεια μιας σειράς μεγάλων επιτυχιών του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ, επιβεβαιώνουν ότι η μακρόχρονη και εξειδικευμένη ενασχόλησή του με τις κατατακτήριες εξετάσεις στη νομική συνοδεύεται από άριστα αποτελέσματα.

Και εκ του αποτελέσματος λοιπόν το φροντιστήριο ΘΕΜΙΣ αποτελεί την άριστη επιλογή για τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους.

Τα μαθήματα προετοιμασίας των φοιτητών νομικής για την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2019 θα αρχίσουν να λειτουργούν τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019.

Δείτε εδώ τον πίνακα των διδάκτρων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το φροντιστήριο ΘΕΜΙΣ προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή για τα μαθήματα τα οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

 

Ενόψει της έναρξης λειτουργίας των πρώτων τμημάτων προετοιμασίας, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική - προγραμματική συνάντηση την Τετάρτη 8 Μαϊου 2019 και ώρα 18.00 μ.μ. 

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συνάντηση παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους επικοινωνώντας τηλεφωνικά με το φροντιστήριο ΘΕΜΙΣ

Οι εγγραφές συνεχίζονται